Clients i casos d’èxit

Comunicació Institucional

Ajuntament de Santa Coloma de Farners
Santa Coloma de FarnersDes del 2007 fins al 2015. Som responsables del gabinet de premsa, la secció de notícies del web municipal, hem treballat en la implantació i manteniment de les xarxes socials, elaboració de butlletins, etc.

http://www.scf.cat

Ajuntament d'Hostalric

Ajuntament d'Hostalric

Des del 2009 fins a l'actualitat. Som responsables del gabinet de premsa, el web municipal, el manteniment del web de turisme i la realització del butlletí municipal

www.hostalric.cat / www.turismehostalric.cat

Diputació de Barcelona |Departament de Fires i Mercats + Departament de ComerçDiputació de Barcelona

Des del 2008 fins a l'actualitat som responsables de l'elaboració de les memòries amb la transcripció de les ponències que tenen lloc en els Congressos periòdics que organitzen aquests organismes

http://www.diba.cat/web/comerc/omfl

 

Comunicació Cultural

Festival Castell de Peralada

Festival Castell de Peralada

Des del 2012 a l'actualitat. Suport al departament de premsa en totes les seves tasques: atenció als mitjans, gabinet de premsa, elaboració de materials comunicatius, etc.El 2014, Ruth Abuin, responsable de premsa del Festival Castell de Peralada ha rebut la Mosca Grossa, el premi periodístic més importants de les comarques gironines, atorgat pels membres del Col·legi de Periodistes de Girona.

www.festivalperalada.com

Les Nits de Marimurtra

Les Nits de Marimurtra

Des de l'edició del 2012 fins a l'actualitat hem estat responsables de les tasques de producció, organització, comunicació i relacions públiques.El pla de comunicació inclou tot el ventall d'eines disponibles on-line i off-line.

www.nitsmarimurtra.cat 

Palamedes Editorial

Palamedes Editorial

Des del 2007 fins al 2015, vam assumir les tasques de comunicació a través del gabinet de premsa, manteniment web i de la botiga online, xarxes socials i planificació i organització d'esdeveniments com presentacions, etc.

www.palamedeseditorial.com 

 

Comunicació Empresarial

Balneari Prats

Balneari Prats

Des del 2013 realitzem tasques de suport comunicatiu i promoció de l'establiment a través de les xarxes socials.

www.balneariprats.com 

Sònia Roura

Sonia RouraDes del 202 fins a l'actualitat hem donat suport a diverses accions de comunicació i promoció, col·laborant en l'organització d'esdeveniments, assistència a fires sectorials, preparació de merxandatge, materials promocionals, catàlegs corporatius i la difusió i comunicació a través del web, bloc i xarxes.

www.soniaroura.com

 

Comunicació d'Organitzacions i Entitats

Fundació Carl Faust | Jardí Botànic Marimurtra

Fundació Carl Faust

Des del 2009 fins a l'actualitat hem realitzat totes les tasques de gabinet de comunicació integrals de la Fundació Carl Faust i el Jardí Botànic Marimurtra, incloent-hi el gabinet de premsa, xarxes socials, planificació de mitjans, etc.

www.marimurtra.cat / www.costabravabotanic.cat

Associació de comerç 'Caldes Comercial'

Caldes Comerç

Des del 2013 realitzem campanyes de suport a l'activitat de dinamització econòmica d'aquesta entitat.

www.caldescomercial.com

Associació de Joves Empresaris i emprenedors de Vilobí

Associació de Joves Empresaris i Emprenedors de Vilobí

Des del 2011, any de creació d'aquesta entitat, hem donat suport comunicatiu a les seves accions de promoció de l'activitat empresarial, emprenedoria i millora del teixit empresarial del municipi.

www.ajeev.com

 

Comunicació Esportiva

Club de Vela Blanes

Club de Vela Blanes

Des del 2009 fins al 2014v m dur a terme accions de comunicació relacionades amb la vessant institucional i esportiva de l'entitat. Destaca el servei de Newsletter mensual que s'elabora tant per a socis del Club com altres persones interessades en la seva activitat.També hem participat al seguiment i cobertura de les competicions més destacades que organitza el Club de Vela Blanes com l'International Grand Prixa Vila de Blanes, el Roses Beauty o el Mundial de Raceboard 2014.

www.cvblanes.cat / http://cvblanes.blogspot.com

Club d'Escacs Vilobí

Club Escacs Vilobi

Des del 2007 donem suport comunicatiu a aquest Club fent un seguiment dels resultats que obtenen els seus jugadors i equips i, en especial, en l'organització del Trofeu Poble de Vilobí, la competició per equips de partides ràpides més important de Catalunya de les que s'organitzen al marge de la FDE.

www.vilobi.es