Qui som

La Selva Comunica és una empresa de comunicació que neix a la comarca de la Selva per aportar un servei de comunicació professional i de qualitat tan a organitzacions públiques com privades.

L’oferta de La Selva Comunica està concebuda com a Gabinet de Comunicació Extern per a clients amb una mida suficient com per necessitar un suport professional per dur a terme una bona comunicació, però a qui encara no és convenient desenvolupar el seu propi departament de comunicació intern.

La Selva Comunica ofereix tots els avantatges de la contractació externa tan pel que fa a agilitat com a control i estalvi financer. La comunicació és un fet complex i rarament es comporta com una ciència exacta. Per això la flexibilitat és quelcom que tothom que vulgui comunicar amb èxit hauria d’exigir. Una bona política de comunicació ha de ser més un vestit a mida que no una armadura. Per tant, la Selva Comunica ofereix tota la seva gamma de productes de comunicació per adaptar-se el millor possible a les necessitats de cada client.

 

Montse Esteba : “L’experiència és un tret clau per fer una comunicació eficaç i que tingui sentit tan pel que la fa com pel que la rep
Periodista. Durant més de 18 anys va formar part dels serveis informatius de Ràdio Marina. També va ser corresponsal de Diari de Girona durant cinc anys, avisadora de TV3 i coordinadora de Ràdio Santa Coloma. A més, ha moderat debats i presentat debats arreu, així com altres tasques en la promoció de diferents actes culturals com les Nits Gastronòmiques del Salsafí o la Fira del Pa amb Tomàquet.

 

Més sobre